Vacature voor een sleutelpositie op strategisch en tactisch niveau? En geen geschikte kandidaat? Talent Performance helpt bij het invullen van hoge functies. We werven en selecteren niet alleen de perfecte kandidaten voor managementfuncties, maar zetten ook de juiste persoon in als je op zoek bent naar een nieuw lid van je Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen. Of het nu gaat om een vaste of tijdelijke functie, wij vinden de perfecte kandidaat voor je. Met ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring weten we feilloos wie jouw organisatie naar een hoger plan kan tillen.

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Talent Performance heeft de afgelopen dertig jaar een groot netwerk opgebouwd, wat ingezet wordt voor het vinden van de juiste kandidaten. Maar we gaan ook actief op zoek naar kandidaten die we nog niet kennen. Daarnaast raadplegen we niet alleen onze eigen databank, maar ook  verschillende andere databanken waar we toegang toe hebben.  Veelal blijkt ons gevoel te kloppen: we hebben niet voor niets veel vaste klanten die keer op keer bij ons terugkomen. Ze weten precies wat ze van ons kunnen verwachten en wij voelen op onze beurt feilloos aan wat de klant wil. Maak dus gebruik van ons uitgebreide netwerk; we zetten het graag voor je in.

Mensenkennis en analytisch vermogen

Wat voor vacature je ook te vervullen hebt, Talent Performance stelt binnen korte tijd een lijst met geschikte topkandidaten samen waaruit we samen met jou de juiste persoon selecteren. Omdat we al jarenlang werven en selecteren voor topfuncties in de meest uiteenlopende bedrijven, hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. Ervaring die essentieel is als je feeling voor mensen en hun talenten wilt ontwikkelen. Onze mensenkennis combineren we met een scherp analytisch vermogen. We zoeken gericht naar een kandidaat met de eigenschappen en capaciteiten waar jouw team of organisatie baat bij heeft. Samen vinden we de perfecte kandidaat om jouw topfunctie te vervullen.