Ga naar de inhoud

De juiste persoon op de juiste plek binnen de organisatie is essentieel voor beide partijen. Iemand kan alleen tot z’n recht komen, het beste uit zichzelf halen en dit inzetten voor de organisatie wanneer er een goede match is.

Talent Performance is er in gespecialiseerd om deze match te maken tussen kandidaten en organisaties. Wij vinden het daarom erg belangrijk om zowel de organisatie als de kandidaten goed te leren kennen. Hier besteden wij als bureau veel aandacht aan. Wij voeren meerdere gesprekken binnen de organisatie om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast ontmoeten wij altijd veel kandidaten voor onze opdrachten omdat wij, naast een motivatiebrief en een CV, een persoonlijk gesprek heel belangrijk vinden om tot een goede afweging te kunnen komen.

Wij werken bewust binnen alle branches en verdiepen ons dus steeds in de branche en de organisatie waarvoor wij werken. Dit houdt ons scherp. Daarbij richten we ons op functies op strategisch en tactisch niveau.

Resultaat staat bij ons voorop; de perfecte kandidaat voor jouw organisatie.

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.