Ga naar de inhoud

Met een klein hecht team werken wij dagelijks aan onze opdrachten. We zorgen er altijd voor dat je voor je opdracht een vast aanspreekpunt in ons team hebt.

Wij hebben drie speerpunten; Diversiteit, vrouwen in topfuncties en verjonging op toezichthoudend niveau.

Diversiteit is essentieel voor een gezonde organisatie. Talent Performance is ervan overtuigd dat elke organisatie gebaat is bij een gezond evenwicht van verschillende competenties, persoonlijkheden en (culturele) achtergronden, en streeft er bij de werving van nieuwe kandidaten naar om bestaande teams zo goed mogelijk aan te vullen.

Vrouwen zijn nog altijd ondervertegenwoordigd in Raden van Bestuur, in directeurs- en management posities en in Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen. Daarom besteden we daar extra aandacht aan.

De huidige ontwikkelingen van o.a. social media, IT, innovatie of communicatie vragen een andere visie en een ander tempo. Daarom richten wij ons tevens op verjonging van de Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht.

  • Diversiteit in de samenstelling van bestuur en managementteams
  • De vrouwelijke component in bestuur of management
  • Verjonging van Raad van Commissarissen en Raad van Toezicht

Ons team

Annelize Wilpstra

Executive search specialist

Annelize is in 2003 begonnen met het bureau Talent Performance. Zij heeft een achtergrond in HR en organisatieontwikkeling. Vanuit deze achtergrond kwam Annelize steeds tot de conclusie dat het er in een succesvolle organisatie om draait dat de juiste persoon op de juiste plek zit. Uiteindelijk heeft zij daar haar vak van gemaakt.

Maurice Hoogeveen

Executive search specialist

Maurice heeft een lange staat van dienst in verschillende rollen in en rond het openbaar bestuur. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met executive search. Maurice is een kritische en enthousiaste gesprekspartner en gericht op samenwerking.

Laura Wilpstra

Executive search specialist

Laura heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en Marketing. Vanuit deze achtergrond heeft zij een goede kijk op wat er speelt in een organisatie en wat mensen beweegt. Laura is creatief en denkt graag buiten de gebaande paden.

Agnes Boekema

Manager backoffice

Agnes heeft ruime ervaring in uiteenlopende rollen. Bij Talent Performance is zij de spin in het web en zorgt dat alles ‘achter de schermen’ op rolletjes loopt. Agnes is creatief en heel mensgericht.

Diana Verhoofstad

Secretaresse

Diana is al sinds het begin verbonden aan Talent Performance. Vanuit haar eigen bedrijf Combitel zorgt zij ervoor dat ons secretariaat tot in de puntjes is geregeld. Diana heeft een goed oog voor detail en werkt heel zorgvuldig.

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.