Ga naar de inhoud

De perfecte match

Het inschakelen van een interim manager is een succesvolle oplossing als je binnen je bedrijf of afdeling op korte termijn behoefte hebt aan specifieke kennis en ervaring. Ook als er een periode overbrugd moet worden, bijvoorbeeld in verband met ziekte of vacature stelling, kun je een beroep doen op een interim manager. Vaak is de tijd om een kandidaat met een geschikt profiel te vinden beperkt. De interimmanagers die wij inzetten hebben ruime ervaring als interim manager op het niveau van Raad van Bestuur, directie, manager of als projectmanager. Zij hebben de ervaring die nodig is om zich snel in te werken.

Om tot een goede selectie van de interim manager te komen maken we in samenspraak met de opdrachtgever een analyse van het vraagstuk dat er ligt en stellen we een profiel op. Wij werken met managers waarvan wij weten wat hun kwaliteit is. De kwaliteit van de uitvoering van de opdracht wordt onder meer gewaarborgd doordat er in de eerste weken van de opdracht een plan van aanpak wordt gemaakt waardoor de opdrachtgever een goed beeld krijgt van de wijze waarop er uitvoering wordt gegeven aan de opdracht die er ligt.

Wij beschouwen interim management als een vak!

Wij borgen de kwaliteit door tijdens iedere opdracht een schaduwmanager in te zetten die zowel als sparringpartner en als tijdelijke vervanger kan functioneren.

Onze aanpak

1

Analyse vraagstuk en opstellen profiel

Als we in kaart hebben welk vraagstuk er ligt en welk profiel daarbij past gaan we aan de slag.

2

Kandidaten

We werken vanuit onze databank en ons netwerk om zo snel mogelijk goede kandidaten aan je voor te stellen die bij de opdracht passen en die de ervaring hebben die nodig is om zich snel in te werken.

3

Plan van aanpak

In de eerste periode van de interim opdracht wordt er een plan van aanpak opgesteld.

4

Schaduwmanager

Wij stellen altijd een schaduwmanager aan. Deze kan zowel als sparringpartner en als eventuele vervanger fungeren.
Hiermee borgen wij de kwaliteit van uitvoering.

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.