Ga naar de inhoud

Talent Performance is je partner in executive search. Daarbij profiteren we van onze mensenkennis en jarenlange ervaring.

Aan de opdrachten wordt door meerdere mensen van ons team gewerkt. Onze kleinschaligheid garandeert een persoonlijke aanpak. Jij, als opdrachtgever, hebt altijd te maken met één aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor het gehele traject binnen Talent Performance.

Zoek je een kandidaat voor een functie op management- , directie- of bestuursniveau? Talent Performance vindt de juiste kandidaat voor je.

Dit doen wij door actief te zoeken, kandidaten te benaderen en ons uitgebreide netwerk en onze databank in te zetten.

We zoeken graag buiten de gebaande paden. Op het hoogst denkbare niveau. Juist daar ligt vaak de ruimte die we nodig hebben om echt nieuwe connecties te maken.

Talent Performance levert altijd maatwerk!

Onze aanpak

1

Kennismaking

Wij vinden het belangrijk om met een aantal mensen in de organisatie te praten, zodat we een goed beeld krijgen van de cultuur van de organisatie, de opdracht die er ligt en de samenstelling van het team waar de kandidaat deel van uit gaat maken.

2

Wensen vaststellen

Als we in kaart hebben welke talenten, persoonlijkheid en kennis gezocht worden om de functie succesvol te kunnen vervullen, stellen we een profiel van de ideale kandidaat op. We maken het profiel zo specifiek mogelijk.

3

Search op drie sporen

We voeren gesprekken met een groot aantal kandidaten. Kandidaten vanuit onze databank, kandidaten die we nog niet kennen en zelf benaderd hebben en kandidaten die gereageerd hebben op de vacature. We maken aan de hand hiervan een shortlist.

4

Jij kiest je favoriete kandidaat

Wij stellen een aantal kandidaten voor, waarna jij bepaalt wie je wilt ontmoeten. Na de gesprekken met deze kandidaten maak je een keuze. Wij zullen je gedurende het gehele proces adviseren. Talent Performance is altijd aanwezig bij de gesprekken en ondersteunt waar nodig.

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.