Ga naar de inhoud

Erica van Lente benoemd tot nieuwe voorzitter raad van toezicht Cosis

Erica van Lente, is per 1 januari 2023 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Cosis. Zij volgt voorzitter Ab Meijerman op na de maximale zittingstermijn van acht jaar. Met in totaal zeven leden, adviseert de raad van toezicht de raad van bestuur van Cosis en houdt toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken binnen de organisatie.

Na functies in de energie- en telecomsector, is Erica van Lente al geruime tijd actief in de politiek en een ervaren bestuurder en toezichthouder. Ze is sinds 2019 burgemeester van de gemeente Dalfsen en in 2020 benoemd tot lid van de raad van toezicht van Hogeschool Windesheim. Erica van Lente start op 1 januari 2023 als voorzitter van de raad van toezicht van Cosis. “Ik hoop veel medewerkers en cliënten te ontmoeten en van elkaar te leren. Daar kijk ik echt naar uit”, aldus Erica.Een welkom en afscheid

“We zien uit naar de komst van Erica en een prettige samenwerking”, aldus Regina Bouius, vice voorzitter van de raad van toezicht. “Met de komst van Erica, neemt huidig voorzitter Ab Meijerman na acht jaar afscheid. Wij hebben met plezier samengewerkt en bedanken Ab alvast graag voor zijn jarenlange betrokkenheid en inzet.” Ze vervolgt: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Erica met net zoveel inzet en bevlogenheid het stokje overneemt.”

bron: https://www.cosis.nu/alles-over-cosis/actueel/nieuws/erica-van-lente-benoemd-tot-nieuwe-voorzitter-raad-van-toezicht-cosis

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.