Ga naar de inhoud

Drents Museum: opening tentoonstelling Viva la Frida!

Donderdag 7 oktober opende Hare Majesteit Koningin Maxima de nieuwe grote tentoonstelling Viva la Frida! over het leven en werk van de Mexicaanse kunstenares Frida Kalo. Als enthousiaste supporter van het Drents Museum en lid van de businessclub nam Maurice Hoogeveen namens Talent Performance donderdagavond alvast een kijkje. Viva la Frida! is een prachtige expositie die een bezoek aan het Drents Museum weer meer dan de moeite waard maakt https://drentsmuseum.nl/nl. De openingsdag liet bovendien de waarde van cultuur als verbindende schakel in de samenleving zien. Het was fijn om weer veel mensen uit ons netwerk te kunnen ontmoeten. 

Foto: Nickolas Muray (1892-1965), Frida Kahlo in blauwe blouse, 1939, foto, Throckmorton Fine Art, New York / Photo by Nickolas Muray, © Nickolas Muray Photo Archives

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.