Ga naar de inhoud

Wijzigingen Raad van Toezicht Drenthe College

Dick de Waard is per 1 april 2021 benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Drenthe College. Hij volgt daarmee Janneke Hadders op. Daarnaast treedt Paulien Geerdink op dezelfde datum toe tot de Raad van Toezicht.

Dick de Waard neemt de functie van voorzitter RvT per 1 april over; het is voor Dick de Waard de start van zijn tweede termijn binnen de RvT. Met zijn benoeming als voorzitter legt De Waard de functie als voorzitter van de auditcommissie van de RvT neer.

Eveneens per 1 april treedt Paulien Geerdink als nieuw lid toe tot de RvT. Zij is momenteel senator in de Eerste Kamer voor de VVD. Paulien Geerdink treedt toe tot de RvT vanwege haar grote kennis en ervaring in de bestuur van grote en complexe organisaties en haar financieel economische achtergrond en ervaring. Op basis daarvan zal zij de rol van voorzitter van de auditcommissie van Dick de Waard overnemen.

De Raad van Toezicht is zeer verheugd over de benoeming en is ervan overtuigd dat Drenthe College daarmee op goede wijze invulling kan geven aan de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen van Drenthe College.

bron: https://ap.lc/DNzw0

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.