Ga naar de inhoud

Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Accare

De Raad van Toezicht heeft per 18 maart twee nieuwe leden benoemd.

Mevrouw Rachel van den Hoogen. Zij brengt kennis, ervaring en perspectief vanuit haar bestuurlijke ervaring bij diverse maatschappelijke organisaties (bibliotheek, welzijn, kinderopvang) en vanuit diverse toezichthoudende rollen bij o.a. bank, woningbouw en orthopedagogisch behandelcentrum.
Mevrouw Van den Hoogen is momenteel werkzaam als directeur/ bestuurder bij Biblionet Groningen. Zij is benoemd op voordracht van de OR.

De heer Enno van der Werff. Hij brengt kennis, ervaring en perspectief vanuit zijn bestuurdersrol bij verschillende organisaties, vanuit diverse directie- en managementfuncties bij TNT Post en vanuit diverse advies- en toezichthoudende rollen bij onder meer de Rijksuniversiteit Groningen, Hogescholen, (maatschappelijke) ondernemingen en sportverenigingen. 
De heer Van der Werff is momenteel werkzaam als Bestuurder van het Alfa-college (met vestigingen in Groningen, Drenthe en Overijssel).

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat zij met de benoeming van mevrouw Van den Hoogen en de heer Van der Werff haar kennis en expertise op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen, HR en organisatie-ontwikkeling zowel heeft verdiept als verbreed.

bron: https://ap.lc/MBKHb

Wij zijn op 15 september alleen mobiel te bereiken in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk:
U kunt ons bereiken op 06-30030969.